Piactér / N

/ NATURE COOKTA TÁPIÓKA KEMÉNYÍTŐ 500 G

NATURE COOKTA TÁPIÓKA KEMÉNYÍTŐ 500 G

(0)
már 745 Ft-tól 2 eladónál


<,p>,<,p>,Kiválóan használható főzelékek, szószok sűrítésére, kekszek, kenyerek lisztjébe keverve ropogós héjat eredményez. Mivel semleges ízű, felhasználhatjuk sütemények krémjéhez, vagy puding sűrítésére is. <,/p>, <,p>,<,strong>,Nátriumszegény<,/strong>,, így a tápióka keményítőt a szív és érrendszeri betegségben szenvedők is biztonsággal fogyaszzthatják. Nem puffaszt, nem tartja vissza a vizet és nem károsítja az agyi idegpályákat. <,/p>, <,p>,A tápióka keményítőnek <,strong>,magas a rosttartalma<,/strong>,, nagy a folyadékfelvevő képessége. A rostdús táplálkozás akadályozza a rothasztó baktériumok szaporodását a bélben, serkentik a bélmozgást. Ráadásként  a benne lévő magas keményítőtartalom a rostok hatása miatt nem terheli meg annyira az emésztőrendszert, könnyen emészthetővé teszi az ételt. <,/p>, <,p>,<,strong>,Nem tartalmaz cukrot<,/strong>,, de keményítőtartalma miatt mégis biztosítja a megfelelő szénhidrátbevitelt. Fogyókúránál és sportolásnál ez egyaránt előnyös. <,/p>, <,p>,<,strong>,Gluténmentes<,/strong>,, egyéb maglisztekkel keverve ízletes és ropogós péksüteményt lészíthetnek belőle a diétázók. De használhatják ők is bármilyen étel elkészítéséhez, amelyet sűríteni kell! <,/p>, <,p>,<,strong>,Koleszterinmentes<,/strong>,, így a Tápióka keményítő védi az érfalakat és csökkenti a magas vérnyomás, ezáltal a szív és érrendszeri betegségek kockázatát.  <,/p>, <,p>,<,strong>,Magas a glikémiás indexe<,/strong>,. Ám mivel magas a rosttartalma is, ezért csak igen kis mennyiségre van belőle szükség az étel elkészítéséhez. Cukorbetegek odafigyelve fogyasszák! <,/p>,<,/p>,

Bolt Ár


745 Ft
megnézem az eladónál


949 Ft
megnézem az eladónál

<,p>,<,p>,Kiválóan használható főzelékek, szószok sűrítésére, kekszek, kenyerek lisztjébe keverve ropogós héjat eredményez. Mivel semleges ízű, felhasználhatjuk sütemények krémjéhez, vagy puding sűrítésére is. <,/p>, <,p>,<,strong>,Nátriumszegény<,/strong>,, így a tápióka keményítőt a szív és érrendszeri betegségben szenvedők is biztonsággal fogyaszzthatják. Nem puffaszt, nem tartja vissza a vizet és nem károsítja az agyi idegpályákat. <,/p>, <,p>,A tápióka keményítőnek <,strong>,magas a rosttartalma<,/strong>,, nagy a folyadékfelvevő képessége. A rostdús táplálkozás akadályozza a rothasztó baktériumok szaporodását a bélben, serkentik a bélmozgást. Ráadásként  a benne lévő magas keményítőtartalom a rostok hatása miatt nem terheli meg annyira az emésztőrendszert, könnyen emészthetővé teszi az ételt. <,/p>, <,p>,<,strong>,Nem tartalmaz cukrot<,/strong>,, de keményítőtartalma miatt mégis biztosítja a megfelelő szénhidrátbevitelt. Fogyókúránál és sportolásnál ez egyaránt előnyös. <,/p>, <,p>,<,strong>,Gluténmentes<,/strong>,, egyéb maglisztekkel keverve ízletes és ropogós péksüteményt lészíthetnek belőle a diétázók. De használhatják ők is bármilyen étel elkészítéséhez, amelyet sűríteni kell! <,/p>, <,p>,<,strong>,Koleszterinmentes<,/strong>,, így a Tápióka keményítő védi az érfalakat és csökkenti a magas vérnyomás, ezáltal a szív és érrendszeri betegségek kockázatát.  <,/p>, <,p>,<,strong>,Magas a glikémiás indexe<,/strong>,. Ám mivel magas a rosttartalma is, ezért csak igen kis mennyiségre van belőle szükség az étel elkészítéséhez. Cukorbetegek odafigyelve fogyasszák! <,/p>,<,/p>,

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem