Gasztronómia - étel - ital / Alapvető élelmiszerek / Rizs

/ NATURA Ákos Fasírtpor 250 g

NATURA Ákos Fasírtpor 250 g

(0)
már 505 Ft-tól 1 eladónál


A Natura Ákos Fasírtpor egy könnyen és gyorsan elkészíthető, vegán és vegetáriánus étrendbe is beilleszthető reform élelmiszer.

Fogyaszthatod főzelékekhez feltétként, önmagában vagy tetszőleges körettel.

Elkészítése: kb. 250 ml vízzel elkeverjük, 30 perc pihentetés után forró olajban kisütjük.

 

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia

1611 kJ (386 kcal)

Zsír

15,4 g

- amelyből telített zsírsavak

2,1 g

Szénhidrát

52,9 g

- amelyből cukrok

3,5 g

Fehérje

9,8 g

3,2 g

 

Származási hely: Magyarország (hazai feldolgozású termék)

Összetevők: kukoricakeményítő, lenmagpehely, szezámpehely, kuszkusz, burgonyapehely, napraforgó, barnarizsliszt, fűszerpaprika, tengeri só, vöröshagyma, zöldségkeverék (sárgarépa, paszternák,póréhagyma, petrezselyemlevél), fokhagyma és fűszerek.

Allergének a termékben:  glutén, szezámmag (aláhúzással jelölve az összetevők között)

Bolt Ár


505 Ft
megnézem az eladónál

A Natura Ákos Fasírtpor egy könnyen és gyorsan elkészíthető, vegán és vegetáriánus étrendbe is beilleszthető reform élelmiszer.

Fogyaszthatod főzelékekhez feltétként, önmagában vagy tetszőleges körettel.

Elkészítése: kb. 250 ml vízzel elkeverjük, 30 perc pihentetés után forró olajban kisütjük.

 

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia

1611 kJ (386 kcal)

Zsír

15,4 g

- amelyből telített zsírsavak

2,1 g

Szénhidrát

52,9 g

- amelyből cukrok

3,5 g

Fehérje

9,8 g

3,2 g

 

Származási hely: Magyarország (hazai feldolgozású termék)

Összetevők: kukoricakeményítő, lenmagpehely, szezámpehely, kuszkusz, burgonyapehely, napraforgó, barnarizsliszt, fűszerpaprika, tengeri só, vöröshagyma, zöldségkeverék (sárgarépa, paszternák,póréhagyma, petrezselyemlevél), fokhagyma és fűszerek.

Allergének a termékben:  glutén, szezámmag (aláhúzással jelölve az összetevők között)

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem