Piactér / Sz

/ Lila marcipán massza 25 dkg

Lila marcipán massza 25 dkg

(0)
már 2 407 Ft-tól 1 eladónál


Ezzel a lila marcipán masszával te is képes leszel teljesen egyedi tortákat és figurákat készíteni. Segítségével könnyedén megvalósíthatod saját ötleteidet!


Nem kell attól tartanod, hogy nyújtás közben elszakad, vagy hozzátapad a nyújtófelülethez, így bátran bevonhatod vele a tortádat.

A marcipán massza íze: 

Háromszoros marcipánból készült, így garantált a tökéletes ízélmény!

A marcipánmassza segítségével nemcsak finom, de káprázatos és egyedi színekben tündöklő tortákat készíthetsz!

A marcipán massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak.
 

Könnyen formázható, így kiszúró segítségével gyönyörű díszeket készíthetsz belőle! A marcipánmasszából magad is formázhatsz marcipán figurákat.

Ha marcipán figurákat készítenél, itt találsz segítséget-->

 1 kg  marcipán massza 1 db nagyobb torta (28-30 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle.) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-20 cm átmérőjű) tortát.

Marcipán massza használata tortaburkoláshoz:
  1. Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel.

  2. A marcipánmasszát kézzel átgyúrjuk rajta.

  3. Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a marcipán massza el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).

  4. A kinyújtott masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott marcipánmassza jusson a torta oldalára is.

  5. A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igazítjuk a kinyújtott marcipánt.

  6. A lenyúló részeket levágjuk.

    A marcipánmassza tárolása:

    A megmaradt marcipán masszát a zacskóba visszatéve máskor is felhasználhatod . Ügyelni kell arra, hogy légmentesen visszazárd a zacskót, mert a marcipán a levegővel érintkezve gyorsan kiszárad. Száraz, hűvös tárolhatod, nem kell hűtőbe tenni.

Bolt Ár


2 407 Ft
megnézem az eladónál

Ezzel a lila marcipán masszával te is képes leszel teljesen egyedi tortákat és figurákat készíteni. Segítségével könnyedén megvalósíthatod saját ötleteidet!


Nem kell attól tartanod, hogy nyújtás közben elszakad, vagy hozzátapad a nyújtófelülethez, így bátran bevonhatod vele a tortádat.

A marcipán massza íze: 

Háromszoros marcipánból készült, így garantált a tökéletes ízélmény!

A marcipánmassza segítségével nemcsak finom, de káprázatos és egyedi színekben tündöklő tortákat készíthetsz!

A marcipán massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak.
 

Könnyen formázható, így kiszúró segítségével gyönyörű díszeket készíthetsz belőle! A marcipánmasszából magad is formázhatsz marcipán figurákat.

Ha marcipán figurákat készítenél, itt találsz segítséget-->

 1 kg  marcipán massza 1 db nagyobb torta (28-30 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle.) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-20 cm átmérőjű) tortát.

Marcipán massza használata tortaburkoláshoz:
  1. Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel.

  2. A marcipánmasszát kézzel átgyúrjuk rajta.

  3. Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a marcipán massza el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).

  4. A kinyújtott masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott marcipánmassza jusson a torta oldalára is.

  5. A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igazítjuk a kinyújtott marcipánt.

  6. A lenyúló részeket levágjuk.

    A marcipánmassza tárolása:

    A megmaradt marcipán masszát a zacskóba visszatéve máskor is felhasználhatod . Ügyelni kell arra, hogy légmentesen visszazárd a zacskót, mert a marcipán a levegővel érintkezve gyorsan kiszárad. Száraz, hűvös tárolhatod, nem kell hűtőbe tenni.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem