Gasztronómia - étel - ital / Édesség / Csokoládé

/ Diabetto diabetikus és gluténmentes forró fehércsoki steviával

Diabetto diabetikus és gluténmentes forró fehércsoki steviával

(0)
már 360 Ft-tól 1 eladónál


Diabetto diabetikus és gluténmentes forró fehércsoki steviával Energiacsökkentett forró csokoládé ízű italpor. Cukor nélkül, természetes édesítőszerrel! Gluténmentes! Diabetto diabetikus és gluténmentes forró fehércsoki steviával Nagyon egyszerűen el lehet készíteni. Hozzávalók: - 25 g forrócsoki por - 1,2 dl 2,8 %-os tej. 1. Elkészítés kávégép gőzölő cső segítségével: Első lépésként a gőzölő csőből addig engedjük ki a vizet, míg gőz nem jön a víz helyett. Az összetevők felforrása után még 2-3 másodpercig gőzöljük, hogy csomómentes italt kapjunk. Ha a kávéfőző gép cappuccino készítő műanyag csővel rendelkezik, akkor az összetevőket gondosan el kell keverni, a csövet belemeríteni a folyadékba és buborékosra gőzölni! Az elkészítés igényességétől is függ az italunk minősége és élvezhetősége, ezért gondos odafigyelést igényel. Így megkaphatjuk a megfelelő „Topcsoki” minőséget. 2. Tűzhelyen való elkészítés (gáz vagy elektromos) : A főzőedény kiválasztása után elkeverjük az 1,2 dl tejet és a 25 g forrócsoki port, majd gyenge lángon forrásig főzzük és folyamatosan kevergetjük a csomómentesség érdekében. Ha főzés közben a forrócsoki túl sűrűnek tűnik, akkor adhatunk hozzá még egy kis tejet. 3. Elkészítés mikrohullámú sütőben: A főzőedény mikrohullámú sütőhöz való kiválasztása után (fedővel rendelkező) edénybe öntjük az 1,2 dl tejet és a 25 g forrócsoki port. Csomómentesre keverjük és a watt számtól függően kb. 2 percig (forrásig) főzzük. 4. Elkészítés tejhabosító készülékben A tejhabosító főzőedényében összekeverjük az összetevőket az 1,2 dl tejet és a 25 g forrócsoki port, megfelelő sűrűségűre, buborékosra főzzük. Függetlenül attól, hogy az elkészítése milyen módon történt, ha sűríteni akarjuk, akkor forrócsoki port adunk hozzá, ha hígítani szeretnénk, akkor tejet használunk (főzés közben). Egészségére!

Bolt Ár


360 Ft
megnézem az eladónál

Diabetto diabetikus és gluténmentes forró fehércsoki steviával Energiacsökkentett forró csokoládé ízű italpor. Cukor nélkül, természetes édesítőszerrel! Gluténmentes! Diabetto diabetikus és gluténmentes forró fehércsoki steviával Nagyon egyszerűen el lehet készíteni. Hozzávalók: - 25 g forrócsoki por - 1,2 dl 2,8 %-os tej. 1. Elkészítés kávégép gőzölő cső segítségével: Első lépésként a gőzölő csőből addig engedjük ki a vizet, míg gőz nem jön a víz helyett. Az összetevők felforrása után még 2-3 másodpercig gőzöljük, hogy csomómentes italt kapjunk. Ha a kávéfőző gép cappuccino készítő műanyag csővel rendelkezik, akkor az összetevőket gondosan el kell keverni, a csövet belemeríteni a folyadékba és buborékosra gőzölni! Az elkészítés igényességétől is függ az italunk minősége és élvezhetősége, ezért gondos odafigyelést igényel. Így megkaphatjuk a megfelelő „Topcsoki” minőséget. 2. Tűzhelyen való elkészítés (gáz vagy elektromos) : A főzőedény kiválasztása után elkeverjük az 1,2 dl tejet és a 25 g forrócsoki port, majd gyenge lángon forrásig főzzük és folyamatosan kevergetjük a csomómentesség érdekében. Ha főzés közben a forrócsoki túl sűrűnek tűnik, akkor adhatunk hozzá még egy kis tejet. 3. Elkészítés mikrohullámú sütőben: A főzőedény mikrohullámú sütőhöz való kiválasztása után (fedővel rendelkező) edénybe öntjük az 1,2 dl tejet és a 25 g forrócsoki port. Csomómentesre keverjük és a watt számtól függően kb. 2 percig (forrásig) főzzük. 4. Elkészítés tejhabosító készülékben A tejhabosító főzőedényében összekeverjük az összetevőket az 1,2 dl tejet és a 25 g forrócsoki port, megfelelő sűrűségűre, buborékosra főzzük. Függetlenül attól, hogy az elkészítése milyen módon történt, ha sűríteni akarjuk, akkor forrócsoki port adunk hozzá, ha hígítani szeretnénk, akkor tejet használunk (főzés közben). Egészségére!

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem