Ház - kert - barkács / Szerszám / Csavarhúzó

/ Caleido MARHAKOLLAGÉN-peptid por 300 g

Caleido MARHAKOLLAGÉN-peptid por 300 g

(0)
már 5 220 Ft-tól 6 eladónál


A Caleido MARHAKOLLAGÉN-peptid fogyasztásával a bőr fiatalosan rugalmassá és feszessé válhat. Jótékonyan hathat az ízületek működésére is. A hidrolizálás által létrejövő, peptid formában jelenlévő kollagén lényegében elő-emésztett kollagén, ami segíti a jó felszívódást az emésztőrendszer megterhelése nélkül. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 10 g 1 adag naponta, folyadékban (pl.: leves, tej, gyümölcslé) feloldva Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% marhakollagén-peptid (minimum 90% fehérje) Jellemzők cukormentes Igen per 100 g kcal 370 kcal zsír 0 g ebből telített zsírsavak 0 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g ebből többszörösen telített zsírsavak 0 g szénhidrát 0 g ebből cukrok 0 g ebből poliolok 0 g ebből keményítő 0 g rost 0 g fehérje 90 g só 0,62 g

Bolt Ár


5 220 Ft
megnézem az eladónál


5 220 Ft
megnézem az eladónál


5 390 Ft
megnézem az eladónál


5 393 Ft
megnézem az eladónál


6 290 Ft
megnézem az eladónál


9 666 Ft
megnézem az eladónál

A Caleido MARHAKOLLAGÉN-peptid fogyasztásával a bőr fiatalosan rugalmassá és feszessé válhat. Jótékonyan hathat az ízületek működésére is. A hidrolizálás által létrejövő, peptid formában jelenlévő kollagén lényegében elő-emésztett kollagén, ami segíti a jó felszívódást az emésztőrendszer megterhelése nélkül. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 10 g 1 adag naponta, folyadékban (pl.: leves, tej, gyümölcslé) feloldva Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% marhakollagén-peptid (minimum 90% fehérje) Jellemzők cukormentes Igen per 100 g kcal 370 kcal zsír 0 g ebből telített zsírsavak 0 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g ebből többszörösen telített zsírsavak 0 g szénhidrát 0 g ebből cukrok 0 g ebből poliolok 0 g ebből keményítő 0 g rost 0 g fehérje 90 g só 0,62 g

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem