Piactér / B

/ BioMenü BIO perui zúzott nyers KAKAÓBAB 250g

BioMenü BIO perui zúzott nyers KAKAÓBAB 250g

()
már 0 Ft-tól eladónál


Biomenü bio perui zúzott nyers kakaóbab – 250g Természetes csokoládé chips. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak desszertek ízesítésére kiválóan alkalmas. Biomenü bio perui zúzott nyers kakaóbab – 250g Fogyókúrázóknak, desszertek ízesítésére kiválóan alkalmas, természetes csokoládé chips. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony. Antioxidáns, hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez, cukormentes, fogyókúrás készítmény. A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják. A gyártási folyamat teljesen megőrzi a kakaó tápértékét minden adalék nélkül. Rendkívül egészséges, íz- és illatélményével is elvarázsol bennünket, az ORAC skálán előkelőbb helyet foglal el, mint a kategóriájában vezető Acai bogyó. Glikémiás indexe alacsony, nem tartalmaz glutént, élesztőt és cukrot, fogyókúrázók, vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatják. Desszertek, sütemények, reggelik ízesítéséhez, illetve kakaó, vagy forró csokoládé készítésére is kiválóan alkalmas. Jótékony tulajdonságai: az idegrendszer normális működése normális izomműködés a normál vérnyomás fenntartása normál energiatermelő anyagcsere a sejtmembránok normális működése a normál csontok fenntartása a normál fogak karbantartása a gyermekek csontok normális növekedése és fejlődése a vörösvértestek és a hemoglobin normális kialakulása normális oxigénszállítás a testben a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen a fáradtság csökkentése elektrolit egyensúly a bőr normál pigmentációja normál fehérje szintézis normál pszichológiai funkció a sejtosztódás folyamata normális kognitív funkció normál haj pigmentáció a gyermekek normális kognitív fejlődése a normál kötőszövetek fenntartása normál vas szállítás a testben Javítja a közérzetet Első számú magnéziumforrás Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra Nagyobb mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot Ásványi anyagok: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz A-, B1-, B2-, B6-, B12-, D-, E-vitaminokban gazdag Tápanyag-információ (100 g): Energia 2487kJ/594 kcal Zsír 54,8 g amelyből telített zsírsav 33,6 g amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 17,0 g amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 1,8 g Szénhidrát 4,4 g amelyből cukor 1,0 g Rost 21,1 g Fehérje (protein) 12,7 g Só 0,0 g Kálium 738,0 mg Foszfor 423,0 mg Magnézium 279,0 mg Vas 2,9 mg Réz 1,8 mg Mangán 2,2 mg Összetétel 100% bio hántolt kakaóbab (theobroma cacao) Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjeforrás; Nátriummentes/Sómentes Adagolás, javasolt felhasználás Egy adag = 10-15 g -ízlés szerint. A zúzott kakaó babot rágcsáljuk el. Kiváló sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve. Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Bolt Ár


3 920 Ft
megnézem az eladónál

Biomenü bio perui zúzott nyers kakaóbab – 250g Természetes csokoládé chips. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak desszertek ízesítésére kiválóan alkalmas. Biomenü bio perui zúzott nyers kakaóbab – 250g Fogyókúrázóknak, desszertek ízesítésére kiválóan alkalmas, természetes csokoládé chips. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony. Antioxidáns, hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez, cukormentes, fogyókúrás készítmény. A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják. A gyártási folyamat teljesen megőrzi a kakaó tápértékét minden adalék nélkül. Rendkívül egészséges, íz- és illatélményével is elvarázsol bennünket, az ORAC skálán előkelőbb helyet foglal el, mint a kategóriájában vezető Acai bogyó. Glikémiás indexe alacsony, nem tartalmaz glutént, élesztőt és cukrot, fogyókúrázók, vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatják. Desszertek, sütemények, reggelik ízesítéséhez, illetve kakaó, vagy forró csokoládé készítésére is kiválóan alkalmas. Jótékony tulajdonságai: az idegrendszer normális működése normális izomműködés a normál vérnyomás fenntartása normál energiatermelő anyagcsere a sejtmembránok normális működése a normál csontok fenntartása a normál fogak karbantartása a gyermekek csontok normális növekedése és fejlődése a vörösvértestek és a hemoglobin normális kialakulása normális oxigénszállítás a testben a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen a fáradtság csökkentése elektrolit egyensúly a bőr normál pigmentációja normál fehérje szintézis normál pszichológiai funkció a sejtosztódás folyamata normális kognitív funkció normál haj pigmentáció a gyermekek normális kognitív fejlődése a normál kötőszövetek fenntartása normál vas szállítás a testben Javítja a közérzetet Első számú magnéziumforrás Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra Nagyobb mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot Ásványi anyagok: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz A-, B1-, B2-, B6-, B12-, D-, E-vitaminokban gazdag Tápanyag-információ (100 g): Energia 2487kJ/594 kcal Zsír 54,8 g amelyből telített zsírsav 33,6 g amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 17,0 g amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 1,8 g Szénhidrát 4,4 g amelyből cukor 1,0 g Rost 21,1 g Fehérje (protein) 12,7 g Só 0,0 g Kálium 738,0 mg Foszfor 423,0 mg Magnézium 279,0 mg Vas 2,9 mg Réz 1,8 mg Mangán 2,2 mg Összetétel 100% bio hántolt kakaóbab (theobroma cacao) Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjeforrás; Nátriummentes/Sómentes Adagolás, javasolt felhasználás Egy adag = 10-15 g -ízlés szerint. A zúzott kakaó babot rágcsáljuk el. Kiváló sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve. Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem