Gasztronómia - étel - ital / Alapvető élelmiszerek / Étolaj

/ Bio Berta bio őrölt fahéj, 40 g

Bio Berta bio őrölt fahéj, 40 g

(0)
már 2 725 Ft-tól 1 eladónál


Összetevők: 100% bio őrölt fahéj. A fahéj a babérfélék családjába tartozó fa szárított kérge. Az örökzöld fahéjfák vadon 10 méter magasra nőnek, de hozamuk kisebb. A termesztett alacsonyabb állományról könnyebb a betakarítás. A fahéjcsöveket a kéreg külső részének leghosszabb és legértékesebb darabjainak összeillesztésével állítják elő. Kézzel tekerik fel, a szélek összenyomásával. Naponta igazítják utána, amíg teljesen megszárad és színe vörösesbarnává, állománya pedig finommá, vékonnyá és törékennyé válik. Étkezési felhasználása: Édes és sós ételekhez egyaránt jól használható. Különösen alkalmas bárányból készült ételek ízesítésére, rizses fogásokhoz, gyümölcskompótokhoz (elsősorban alma és körte, de kiválóan kihangsúlyozza a szilva ízét), csokoládés desszertekhez, süteményekhez, italokhoz, fűszeres kenyerekhez. A fahéj felhasználható sör és bor ízesítésére, kiváló fűszere a forralt bornak. Jellemzők tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen paleo Igen cukormentes Igen hozzáadott cukor nélkül Igen bio Igen dióféléktől mentes Igen földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen kéndioxid-szulfit Igen mustártól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen zellertől mentes Igen csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes Igen

Bolt Ár


2 680 Ft
megnézem az eladónál


2 680 Ft
megnézem az eladónál


2 725 Ft
megnézem az eladónál

Összetevők: 100% bio őrölt fahéj. A fahéj a babérfélék családjába tartozó fa szárított kérge. Az örökzöld fahéjfák vadon 10 méter magasra nőnek, de hozamuk kisebb. A termesztett alacsonyabb állományról könnyebb a betakarítás. A fahéjcsöveket a kéreg külső részének leghosszabb és legértékesebb darabjainak összeillesztésével állítják elő. Kézzel tekerik fel, a szélek összenyomásával. Naponta igazítják utána, amíg teljesen megszárad és színe vörösesbarnává, állománya pedig finommá, vékonnyá és törékennyé válik. Étkezési felhasználása: Édes és sós ételekhez egyaránt jól használható. Különösen alkalmas bárányból készült ételek ízesítésére, rizses fogásokhoz, gyümölcskompótokhoz (elsősorban alma és körte, de kiválóan kihangsúlyozza a szilva ízét), csokoládés desszertekhez, süteményekhez, italokhoz, fűszeres kenyerekhez. A fahéj felhasználható sör és bor ízesítésére, kiváló fűszere a forralt bornak. Jellemzők tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen paleo Igen cukormentes Igen hozzáadott cukor nélkül Igen bio Igen dióféléktől mentes Igen földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen kéndioxid-szulfit Igen mustártól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen zellertől mentes Igen csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes Igen

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem